Overstraat 25 3020 Herent (Veltem-Beisem)
016/48.83.59
KITCHEN >> Espressomachine >> Miele >> CM 6110 Lotus White
Miele CM 6110 Lotus White
PDF pagina
Koffiezetautomaat CM 6110 in lotuswit
Dit vrijstaande koffiezetapparaat van Miele is de perfecte partner om de dag mee door te komen. Immers, het apparaat is in staat jouw smaakvoorkeuren inzake maalhoeveelheid, watertermperatuur en -hoeveelheid en eventuele melkbereiding op te slaan in één van de vier gebruikersprofielen. Zo krijg je steeds het perfecte aroma voor uw voorkeurskoffie voorgeschoteld.

Aan de perfecte smaak koppelt deze CM 6110 ook de broodnodige hygiëne. Zo worden alle melkschenktuiten en melkslangen na gebruik ineens met water doorgespoeld, zodat je nimmer een zure melklucht hoeft gewaar te worden.

Om de melk perfect fris te houden, kan het inox melkreservoir zonder problemen in de koelkast worden bewaard.

Deze vrijstaande koffiezetautomaat is beschikbaar in de kleuren lotuswit, obsidiaanzwaart of grafietgrijs.
€ 1099,-  € 999,-
 (Promo tot 31/08/2020)
promotie
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
promotie
Eigenschappen:
Functie voor melk opschuimen :
Automatisch reinigen (koffiedoorloop) :
Automatisch reinigen (melkdoorloop) :
Cappuccino :
Geheugenfunctie :
Inhoud waterreservoir :1,8 Liter
Instelbare koffiesterkte en hoeveelheid :
Kleur :Wit
Kopjesverwarming :
Ontkalkingsfunctie :
Soort koffie :Gemalen koffie , Koffiebonen
Vermogen :1500 W
Maximum kopjes per beurt :2
Heetwaterfunctie :
Melk opschuimen via intern melkreservoir :Ja, optioneel
Met scherm :
Nieuwsberichten
Februari 2020
De drie nieuwe smartphones in de Galaxy S20-serie verbeteren verder de kwaliteit van foto’s en filmpjes met handige functies zoals opnamen bij weinig licht, 8K-video’s en indrukwekkende zoomopties.
lees meer...
Januari 2020
Ondertussen zijn er meer details bekend geraakt over het instapmodel in de nieuwe reeks van 4K QLED tv’s voor 2020. Het is één van Samsung’s eerste tv’s met het dual led-formaat.
lees meer...
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
Januari 2020
Philips wil binnen anderhalf jaar af van zijn divisie met huishoudelijke toestellen. Dat onderdeel was in 2019 goed voor een omzet van 2,3 miljard euro.
lees meer...
Januari 2020
Local dimming is een term die je vaak ziet opduiken als je shopt voor een televisie. Deze techniek verbetert de zwartweergave van lcd-televisies met leds als achtergrondverlichting. Concreet gaat local dimming bepaalde gebieden van het tv-scherm dimmen of juist extra laten oplichten waardoor het contrast beter wordt.
lees meer...
Januari 2020
Op de jaarlijkse persmeeting in Amsterdam maakt Philips traditiegetrouw zijn nieuwe line-up televisies voor 2020 bekend. We vatten even de belangrijkste punten samen.
lees meer...
Januari 2020
De smartphone mikt op bedrijven waar een ongelukje met de smartphone snel is gebeurd.
lees meer...
Januari 2020
Je hebt net een nieuwe televisie gekocht en dus is het tijd om hem een goede plaats te geven in de woonkamer. Eén van de opties is bevestiging aan de muur via een tv-beugel.
lees meer...
Januari 2020
Nu de eerste nieuwe televisies voor 2020 bekend zijn, zien we meteen al enkele televisietrends verschijnen. Een overzicht van de trends die we nu al zien op de nieuwe tv’s voor 2020.
lees meer...