Overstraat 25 3020 Herent (Veltem-Beisem)
016/48.83.59
HUISHOUDELEKTRO >> Droogkast >> Miele >> TKG 850 WP Sfinish&Eco - 8 kg
Miele TKG 850 WP Sfinish&Eco - 8 kg
PDF pagina
betaalbaar met Ecocheques
Productbeschrijving:

Heerlijk ruikend wasgoed zoals u dat wenst - FragranceDosHeerlijk geurend wasgoedMet de Miele-geurflacons - in vijf sensuele varianten - geeft u het wasgoed tijdens het drogen een geur naar eigen voorkeur. Miele laat de geuren maken door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk, waar al sinds 1871 geuren worden geproduceerd. Met behulp van een gepatenteerd proces zorgen de lokale parfumeurs voor het behoud van de waardevolle geuressences. Het resultaat: tot 4 weken lang een aangenaam frisse en natuurlijke wasgeur.Programma Gladstomen - een snelle strijkbeurtAls strijken niet uw lievelingswerkje is, zult u het programma Gladstomen helemaal het einde vinden. Aan het begin van het droogproces wordt fijn verneveld water in de SoftCare-trommel gesproeid en door de drogingslucht opgewarmd. De stoom die zo ontstaat dringt diep door in de vezels en maakt uw wasgoed zichtbaar gladder. Daardoor gaat het strijken met de hand eenvoudiger en sneller - of het wordt zelfs totaal overbodig.Nauwkeurige droging dankzij de kalksensoriekNauwkeurige droging dankzij de kalksensor: Met het gepatenteerde Perfect Dry-systeem wordt uw wasgoed tot in de puntjes gedroogd - ook bij bijzonder kalkhoudend water. Dat is bij droogkasten geenszins vanzelfsprekend. Want de hardheid van het water is van invloed op de meting van de hoeveelheid restvocht - en zo op het droogresultaat. Perfect Dry met kalksensoriek herkent het kalkgehalte van uw water en stemt de droging hierop precies af. Op deze manier voorkomt u dat uw was te droog wordt of juist te vochtig uit het toestel komt. De gewenste droogtegraad wordt altijd exact bereikt.Verbruik in het oog:De Eco Feedback-functie helpt u zo zuinig mogelijk te drogen. Voor de start krijgt u een prognose van het energieverbruik van het gekozen programma. Tijdens en na het drogen ziet u het echte verbruik, wat afhankelijk van de belading kan variëren. Op basis van concrete cijfers kunt u het milieu beschermen en geld besparen. Ook de vervuiling van het filter is af te lezen. Want: een propere pluizenfilter bespaart energie.Besparen gedurende de levensduur van de droogkastDe Miele EcoDry-technologie garandeert u een duurzaam, laag energieverbruik en optimale droogtijden. Door de doeltreffende combinatie van het Miele-filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar hebben pluizen geen kans om de warmtewisselaar te verstoppen en zo de prestaties te verlagen. Miele-warmtepompdrogers werken met EcoDry altijd zuinig, gedurende de hele levensduur van het toestel.ComfortabelAlle Miele-drogers zijn uitgerust met trommelverlichting, vele zelfs met onderhoudsvrije LED's. Hiermee wordt de Miele SoftCare-trommel perfect verlicht, zodat u bij het legen van de trommel geen enkel stuk wasgoed meer over het hoofd ziet. Heel handig, en mooi om te zien.


€ 1499,-
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Bediening op afstand :
Breedte :59.6 cm
Diepte :63.6 cm
Droogresultaat :A
Droogtijd (volledig geladen katoen) :169 min/cycle
Energieklasse :A+++
Geluidsniveau :64 dB(A)
Gewicht :64 kg
Glazen deur :
Hoogte :85 cm
Ingebouwde condensafvoer :
Kinderbeveiliging :
Kleur :Wit
Kreukherstellend :
Motor (merkspecifiek) :ProfiEco
Omkeerbare deur :
Trommel :SoftCare
Trommelverlichting :
Uitgestelde start :
Zelfreinigende condensor :
Zoemer op het einde van het programma :
Aanduiding filterverzadiging :
Aanduiding ledigen condenswater :
Aanduiding programmaverloop :
Aanduiding resttijd :
Aansluitwaarde :1100 W
Favoriet programma :
Jaarlijks elektrisch verbruik :169 kWh
Type droogkast :Warmtepomp
Trommelinhoud :8 kg
Droogprogramma's :Koude lucht , Opfrissen , Snel , Wol , Overhemden , Sportkleding , Fijne was , Handwas , Donker , Jeans , Outdoor , Impregneren
Koolborstelloze motor :
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief
29/05/'18


Beste klanten,Wij hebben een nieuwe pagina waar u zich vanaf nu kan inschrijven voor onze nieuwsbrief.Blijf op de hoogte van onze promoties en acties en schrijf u snel in. Klik op onderstaande link.Wij danken u voor het vertrouwen. Met vriendelijke groetenElectro Rochette


 Inschrijving nieuwsbrief
lees meer...
November 2019
Philips blijft naarstig de mogelijkheden van zijn P5-beeldprocessor uitbreiden. Die is ondertussen aan de derde generatie toe, en staat standaard op alle nieuwe OLED tv’s uit 2019 van het merk.
lees meer...
November 2019
Misschien heb je net een superdunne oled tv gekocht en wens je hem aan de muur te hangen? Specialist in muurbeugels Vogel’s heeft alvast een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.
lees meer...
Oktober 2019
Op zijn ontwikkelaarsconferentie heeft Samsung laten weten het Tizen TV OS open te stellen voor andere partijen.
lees meer...
Oktober 2019
We gaan naar de laatste maanden van 2019, maar het kopen van een nieuwe televisie is nog steeds een zoektocht. Prijzen variëren sterk voor tv’s met dezelfde afmetingen, en tal van extra features willen jouw aandacht trekken.
lees meer...
Oktober 2019
De Zuid-Koreanen investeren de komende jaren liefst 10 miljard euro in de ontwikkeling van nieuwe OLED tv-panelen met Quantum Dots. Men verwacht dat de eerste televisies vanaf 2021 van de band zullen rollen.
lees meer...
September 2019
Twijfel je nog om een steelstofzuiger in huis te halen? Met deze tips ben je zo overstag! Want laat ons duidelijk zijn. De steelstofzuiger heeft heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke stofzuiger. Zijn wendbaarheid of mobiliteit is alvast een van z’n grootste voordelen. Snel stofzuigen, snel weer opbergen. Maar ook op andere vlakken komt de steelstofzuiger goed van pas.
lees meer...
September 2019
Met de WF-1000XM3 heeft Sony een draadloze in-ear hoofdtelefoon oortjes die een alternatief moeten vormen voor de uitstekende over-ear WH-1000XM3. De voorganger van de WF-1000XM3, de WF-1000X, werd in 2017 gelanceerd. Indertijd was deze hoofdtelefoon een goed alternatief voor de eerste generatie van Apple’s AirPods. Maar in twee jaar tijd is er heel wat veranderd, […]
lees meer...
September 2019
Is Samsung’s nieuwe lichting QLED tv’s beter dan de OLED tv? Eén ding is zeker: na onze test van de 55Q90R mogen we concluderen dat het verschil nog nooit zo klein is geweest. De Q90R is een uitstekende tv die je met vol vertrouwen kan aanschaffen.
lees meer...
September 2019
Na LG en Samsung krijgen nu ook de nieuwste televisies van Panasonic de hybride smart tv-app van TV Vlaanderen.
lees meer...
September 2019
De Philips Shaver series 7000 is specifiek ontwikkeld om huidirritaties tijdens het scheren tegen te gaan. Centraal staat de GroomTribe-app die de gebruikers een persoonlijk scheerplan voorstelt.
lees meer...