Overstraat 25 3020 Herent (Veltem-Beisem)
016/48.83.59
KITCHEN >> Vaatwasser vrijstaand >> Miele >> G 6620 SC bw
Miele G 6620 SC bw
PDF pagina
betaalbaar met Ecocheques
Productbeschrijving:

Vrijstaande vaatwasser met 3D-besteklade en 44 dB(A) voor het hoogste comfort.De zuinigste Miele-vaatwasser ooitMiele-vaatwassers reinigen uitsluitend met vers water, en dat in het programma Automatic al vanaf 6,5 liter waterverbruik, beduidend minder dan afwassen met de hand. Hiermee heeft Miele het waterverbruik in de afgelopen 30 jaar met 85% verlaagd. Ook het energieverbruik is ongekend laag: In het programma ECO behalen Miele-vaatwassers een verbruikswaarde van slechts 0,83 kWh. De beste reiniging van uw glazenZacht water is goed voor een grondige reiniging van het vaatwerk, maar tast glaswerk aan. Daarom zijn Miele-vaatwassers voorzien van Perfect GlassCare. Met deze methode krijgt het water een optimale waterhardheid en worden uw glazen in de vaatwasser behoedzaam gereinigd. Zo hebt u er langer plezier van.Voor perfect gedroogd serviesgoedAan het einde van het spoelprogramma gaat de deur van de vaatwasser automatisch open. Zo kan er frisse lucht bij het serviesgoed komen en zal zelfs afwas zoals plastic borden streeploos drogen. Door een speciale luchtcirculatie is uw aanrechtblad beschermd tegen vocht.Het beste deurconcept van onze tijdGeniet van het bijzonder licht openen en sluiten van de Miele-deur. Maximaal comfort: De deur blijft in elke gewenste stand staan.Met veel extra'sRekgrepenInklapbare servieshouders in het onderrek (rechts)in hoogte verstelbare glazensteunen in het onderrek (achter aan de zijkant)


€ 999,-  € 899,-
 (Promo tot 31/01/2019)
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
SOLDEN
Eigenschappen:
Bestekschikking :Besteklade
Beveiliging tegen waterschade :
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar :
Breedte :59.8 cm
Diepte :60 cm
Droogresultaat :A
Energieklasse :A+++
Geluidsniveau :44 dB(A)
Halve belading :
Hoogte :84.5 cm
Jaarlijks waterverbruik :2716 Liter
Kleur :Wit
Uitgestelde start :
Warmwateraansluiting :
Waterverbruik per cyclus :9,7 Liter
Aanduiding resttijd :
Aantal bestekken :14
Elektrisch verbruik per cyclus :0,45 kWh
Jaarlijks elektrisch verbruik :213 kWh
Aantal programma's :6
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief
29/05/'18


Beste klanten,Wij hebben een nieuwe pagina waar u zich vanaf nu kan inschrijven voor onze nieuwsbrief.Blijf op de hoogte van onze promoties en acties en schrijf u snel in. Klik op onderstaande link.Wij danken u voor het vertrouwen. Met vriendelijke groetenElectro Rochette


 Inschrijving nieuwsbrief
lees meer...
Januari 2019
Na Samsung en LG voegt nu ook Sony als derde grote televisiemerk ondersteuning voor Apple’s AirPlay 2 en HomeKit toe aan zijn tv’s.
lees meer...
Januari 2019
De Sony UBP-X800M2 is de opvolger van de uitstekende UBP-X800, en ditmaal wel voorzien van Dolby Vision.
lees meer...
Januari 2019
Op IFA 2018 zagen we al de eerste 8K-televisies opduiken, en tijdens CES 2019 wordt die trend voortgezet nu Sony zijn eerste 8K tv voorstelt: de Master Series ZG9 8K LCD.
lees meer...
Januari 2019
Een jaar na het concept voor een oprolbare tv, stelt LG op CES 2019 nu het eerste exemplaar voor dat daadwerkelijk te koop zal zijn.
lees meer...
Januari 2019
LG is het eerste televisiemerk dat HDMI 2.1-poorten gaat aanbieden. Alle 2019 oled-tv's en bepaalde NanoCell-tv’s zullen daardoor kunnen omgaan met hogere framerates. De nieuwe tv’s worden ook aangedreven door de tweede generatie van de Alpha 9-beeldprocessor.
lees meer...
Januari 2019
Wie optimaal wou genieten van de Apple diensten op zijn of haar tv was tot nu toe aangewezen op de Apple TV. Daar komt straks verandering in nu de nieuwe 2019 Samsung tv’s (en via een update ook de televisietoestellen uit 2018) zowel de iTunes-app alsook casten via AirPlay 2 zullen gaan ondersteunen.
lees meer...
Januari 2019
Is een job als barista niet meteen jouw ambitie, maar streef je er elke dag wel naar om de beste koffie te zetten?
lees meer...
Januari 2019
Ook strijktrends zijn onderhevig aan de tijdsgeeft. In een tijd waarin er voor zowel elke ervaring een (al dan niet digitale) dienst bestaat, wordt ook strijken een steeds minder populaire klus, die vele Belgen graag links laten liggen. 22% van de Belgen geeft zelfs aan een regelrechte hekel te hebben aan strijken. Een opmerkelijke stijging […]
lees meer...
December 2018
De lifestyle televisies Serif en The Frame mogen volgend jaar een upgrade verwachten naar een beter QLED-scherm.
lees meer...
December 2018
LG maakt zijn nieuwe tv’s in 2019 compatibel met de nog redelijk onbekende draadloze audiotechnologie WiSA.
lees meer...