Overstraat 25 3020 Herent (Veltem-Beisem)
016/48.83.59
KITCHEN >> Voorraaddozen >> Tefal >> Kaasdoos anti-geur
Tefal Kaasdoos anti-geur
PDF pagina
Productbeschrijving:

Voor wie af en toe of geregeld van kaas geniet!Tefal stelt een assortiment kaasdozen voor die gemaakt zijn in Frankrijk en aan al uw wensen voldoen! Vermijd onaangename geurtjes en een slechte bewaring dankzij het microporeus membraan dat de vochtigheidsgraad regelt en een schuifgootje voor de ventilatie.
  • Mini-kaasdoosje: Perfect voor wie af en toe kaas eet. Deze doos past perfect in een kleine koelkast! Bevat een presentatieschotel voor op tafel. Afmetingen: 22x20x9 cm.

  • Kaasdoos voor het gezin: Ideaal voor gezinnen of grote kaasliefhebbers! Bevat een presentatieschotel voor op tafel. Afmetingen: 32x27x11 cm.

  • Geurdichte kaasdoos: De meest geavanceerde bewaardoos met een actieve koolfilter die geurtjes beperkt en een indicator voor het vervangen van de filter.

  • Ideaal voor grote gezinnen of grote kaasliefhebbers! Afmetingen: 31x19x9 cm.


€ 14,99
Status: Contacteer voor voorraad


Voeg toe aan winkelkar Voeg toe aan winkelkar
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Geschikt voor de koelkast :
Kleur :Wit
Luchtdicht :
Met deksel :
Nieuwsberichten
Nieuwsbrief
29/05/'18


Beste klanten,Wij hebben een nieuwe pagina waar u zich vanaf nu kan inschrijven voor onze nieuwsbrief.Blijf op de hoogte van onze promoties en acties en schrijf u snel in. Klik op onderstaande link.Wij danken u voor het vertrouwen. Met vriendelijke groetenElectro Rochette


 Inschrijving nieuwsbrief
lees meer...
November 2019
DAB+ wint aan populariteit, zo bleek uit een bevraging van onderzoeksbureau Ipsos eerder deze maand. Meer dan 16 procent van de Vlamingen hebben al een radiotoestel met DAB+ in huis staan. En ook in Wallonië werd onlangs het startschot gegeven van de Waalse DAB+.
lees meer...
November 2019
De Genius X gebruikt de kennis van poetsstijlen van duizenden mensen om jouw individuele stijl vast te stellen en je te coachen om op een betere manier te poetsen.
lees meer...
November 2019
Philips blijft naarstig de mogelijkheden van zijn P5-beeldprocessor uitbreiden. Die is ondertussen aan de derde generatie toe, en staat standaard op alle nieuwe OLED tv’s uit 2019 van het merk.
lees meer...
November 2019
Misschien heb je net een superdunne oled tv gekocht en wens je hem aan de muur te hangen? Specialist in muurbeugels Vogel’s heeft alvast een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.
lees meer...
Oktober 2019
Op zijn ontwikkelaarsconferentie heeft Samsung laten weten het Tizen TV OS open te stellen voor andere partijen.
lees meer...
Oktober 2019
We gaan naar de laatste maanden van 2019, maar het kopen van een nieuwe televisie is nog steeds een zoektocht. Prijzen variëren sterk voor tv’s met dezelfde afmetingen, en tal van extra features willen jouw aandacht trekken.
lees meer...
Oktober 2019
De Zuid-Koreanen investeren de komende jaren liefst 10 miljard euro in de ontwikkeling van nieuwe OLED tv-panelen met Quantum Dots. Men verwacht dat de eerste televisies vanaf 2021 van de band zullen rollen.
lees meer...
September 2019
Twijfel je nog om een steelstofzuiger in huis te halen? Met deze tips ben je zo overstag! Want laat ons duidelijk zijn. De steelstofzuiger heeft heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke stofzuiger. Zijn wendbaarheid of mobiliteit is alvast een van z’n grootste voordelen. Snel stofzuigen, snel weer opbergen. Maar ook op andere vlakken komt de steelstofzuiger goed van pas.
lees meer...
September 2019
Met de WF-1000XM3 heeft Sony een draadloze in-ear hoofdtelefoon oortjes die een alternatief moeten vormen voor de uitstekende over-ear WH-1000XM3. De voorganger van de WF-1000XM3, de WF-1000X, werd in 2017 gelanceerd. Indertijd was deze hoofdtelefoon een goed alternatief voor de eerste generatie van Apple’s AirPods. Maar in twee jaar tijd is er heel wat veranderd, […]
lees meer...
September 2019
Is Samsung’s nieuwe lichting QLED tv’s beter dan de OLED tv? Eén ding is zeker: na onze test van de 55Q90R mogen we concluderen dat het verschil nog nooit zo klein is geweest. De Q90R is een uitstekende tv die je met vol vertrouwen kan aanschaffen.
lees meer...